#despre

CONSTRUIM O COMUNITATE GLOBALĂ ONLINE DE OAMENI MAI SĂNĂTOȘI

Salut, Robert Dalas aici, fondator pedalas.ro și instructor certificat de Schwinn indoor cycling
cu o pasiune fantastică pentru mișcare.

Adevărul este că nu am fost dintotdeauna așa. Povestea începe în urmă cu 8 ani, când o situație medicală m-a transformat dintr-un om sedentar într-unul care nu mai concepe viața fără sport. În acest parcurs, tot experimentând diverse tipuri de antrenamente, am redescoperit o mare dragoste din copilărie: bicicleta. Pasiunea a redevenit atât de puternică încât am înțeles rapid că am nevoie să-mi înțeleg corpul și comportamentul său din timpul antrenamentelor și competițiilor. Așa am ajuns să urmez cursurile școlii de instructori de indoor cycling Schwinn. Am făcut asta doar ca să învăț să mă antrenez corect și să-mi cresc nivelul de performanță și siguranță. 

Cred cu tărie că succesul se află la intersecția pregătirii cu oportunitatea și că nimic nu e întâmplător pe lumea asta. Deși neprogramată, oportunitatea nu a întârziat să apară în viața mea – am fost solicitat să predau clase de ciclism în mai multe cluburi de sport din Iași. De atunci și până anul trecut, experiența aceasta m-a ajutat să înțeleg că menirea mea este să inspir alți oameni, să-i ajut să se dezvolte și să devină mai sănătoși prin sport. Satisfacția și recunoștința mea cresc odată cu șansa primită de a întoarce ceea ce viața mi-a oferit până acum: modele și mentori care m-au ghidat, oportunități care m-au format.

450+

Clase susținute

100+

Persoane antrenate

70+

Playlisturi originale

8+

Ani de experiență

#confort

Online riders la butoane...
și pedale

Dacă și tu alegi să te antrenezi de acasă, dar ai nevoie de
îndrumarea unui antrenor cu experiență, hai în comunitatea noastră!

Cum în orice situație există întotdeauna și o parte bună, pandemia din 2020 ne-a ajutat să dobândim noi abilități, să fim mai adaptabili, mai flexibili și să căpătăm noi obiceiuri. Pentru noi – cei dependenți de mișcare și comunitate – asta a însemnat nașterea unei noi categorii de iubitori de cycling: onlinerii.

Trebuie să recunosc, au fost luni de muncă asiduă, în care am învățat cu toții să facem lucruri nemaifăcute. Pentru mine, acestea au fost transmisiile live online ale antrenamentelor de indoor cycling.

Am parcurs, și noi, scenarii: de la exclusiv de-acasă la antrenamente hibrid. Între vârfurile pandemiei, o serie de participanți la clase au constatat că li se potrivește mai bine versiunea online a antrenamentelor noastre și au rămas în continuare să se antreneze live de acasă.

Fenomenul a prins apoi amploare în afara granițelor țării și acela a fost momentul în care s-a conturat o parte din ceea ce urma să devină viziunea grandioasă a proiectului Pedalas.

La mai bine de un an distanță, comunitatea de online rideri continuă să crească tot mai mult! Iar obiectivul platformei Pedalas s-a conturat și el: să devenim o opțiune de top pentru antrenamente înregistrate, accesibile la orice oră din zi sau noapte, de pe orice coordonate geografice ale globului, indiferent de limba vorbită, unde există internet, o bicicletă staționară și, bineînțeles, dorință.

Libertate

Antrenamente online pe care le poți urma de oriunde

Comunitate

Suport permanent și acces la comunitatea pedalas.ro

Hai să pedalăm împreună!
Oricând, de oriunde te-ai afla

Pedalas are un scop uriaș în spate, pe care ne dorim să-l împărtășim cu cât mai multă lume
și prin care contribuim la crearea unei lumi mai active și mai sănătoase.

Misiunea Pedalas

Ne dorim să oferim celor ce au conștientizat nevoia unui stil de viață sănătos o experiență valoroasă și autentică a antrenamentelor de indoor cycling, fie că sunt prezenți fizic sau online și să îi inspirăm pe cei care nu au reușit încă să facă pasul esențial spre o viață mai sănătoasă.

Fii un online rider!

Vei descoperi că indoor cycling-ul e o adevărată comoară atât pentru sănătate, cât și pentru starea ta de bine. Obiectivul nostru major este să-ți oferim soluții de antrenament personalizate, care să te încurajeze să continui acest mod de a trăi.

Viziunea noastră

Visăm la dezvoltarea unei comunități globale de oameni mai sănătoși, care aleg să își schimbe viața în bine prin opțiuni de mișcare educată, personalizată în funcție de obiective, face to face sau practicată de la distanță. Noi suntem aici să contribuim!

Pasiune

Pasiunea este carburantul care ne alimentează să facem lucrurile mai bine.

Încredere

Pornim cu încredere în potențialul celor care, la rândul lor, ne oferă încredere.

Creativitate

Optimizăm constant procesele și prestația pentru a depăși așteptările tuturor.

Flexibilitate

Suntem conștienți și responsabili de importanța timpului într-o lume a vitezei.

#certificări

Ce mă recomandă să fiu
antrenorul tău

Hai să facem cunoștință!

Garanția 100%

Am trecut prin etape asemămănătoare celor prin care treci și tu și asta mă ajută să te pot înțelege și ghida cel mai bine!

Mă perfecționez continuu pentru a-mi crește nivelul de expertiză ca instructor certificat la cel mai înalt nivel internațional în disciplina Schwinn Indoor Cycling, ca tu să primești astfel o valoare cât mai mare!

La toate abonamentele achiziționate, ai garanția de 100%: primești integral banii înapoi, dacă ești nemulțumit de ceea ce primești în schimbul lor.

În acest caz, te rog doar să-mi spui cu onestitate care este obiecția ta, pentru a mă ajuta să-mi îmbunătățesc prestația pe viitor.

error: Content is protected !!