Pedalas.ro – Platforma ta online de indoor cycling

În zilele noastre pare uneori foarte complicat să îți faci timp și de mișcare în programul de zi cu zi. Te-nțeleg perfect. Și eu am trecut la rândul meu prin asta — jonglat printre task-uri și, totodată, la final de zi să-mi ofer mie și familiei mele atenția și grija de care este nevoie. Vreau să știi, mai ales, că nu am fost mereu interesat de sport și condiția fizică.

Salut, sunt Robert Dalas, fondator pedalas.ro și instructor certificat de Schwinn indoor cycling cu o pasiune fantastică pentru mișcare.”

Povestea mea începe în urmă cu 8 ani, când o situație medicală m-a împins în a nu mai fi un om sedentar. Această necesitate m-a transformat într-o persoană care nu concepe viața fără mișcare. Tot experimentând diverse tipuri de antrenamente, am redescoperit o mare dragoste a copilăriei mele: bicicleta.

Acest parcurs m-a ajutat să îmi dau seama în timp că menirea mea este să inspir alți oameni, să-i ajut să se dezvolte și să devină mai sănătoși prin sport. Îmi doresc să contribui la sănătatea ta și la crearea unui lumi mai active prin ceea ce știu să ofer cel mai bine: antrenamente de top de indoor cycling, oriunde, oricând.

Ce este platforma Pedalas?

Platforma Pedalas își propune să devină o resursă pentru toți cei ce iubesc mișcarea și un partener de încredere pentru antrenamente care să-ți transforme viața. În cadrul acesteia îți punem la dispoziție:

  • O bibliotecă de antrenamente de indoor cycling înregistrate, pe care le poți urma oricând, din confortul propriei locuințe, la orice oră din zi sau noapte, de pe orice coordonate geografice ale globului;
  • Acces la toate sesiunile de antrenament live;
  • Acces la antrenamentele din locațiile fizice (Evo Gym și Brainfit).

Indoor cycling-ul (sau ciclismul de interior) este un sport care presupune antrenamente pe o bicicletă staționară. Aceste antrenamente se desfășoară pe profiluri de antrenament cu diferite intensități ale efortului. Acestea pot fi realizate în studiourile cu biciclete staționare de indoor cycling din sălile de sport, sau online, din confortul propriei tale locuințe.

Tot aici, vei găsi articole exclusive pentru abonați, care să te ajute să îți maximizezi efectele antrenamentelor pe care le urmezi. Scopul platformei este să construiască o comunitate online globală de oameni mai sănătoși, care fac mișcare în mod constant.

Cel mai mare avantaj? Tu stabilești programul. Prin intermediul platformei Pedalas, ai acces la antrenamente oricând vrei, precum și de susținere constantă din partea unui instructor certificat internațional.

Ca abonat ai acces la schemele de periodizare a antrenamentelor recomandate. Poți alege dintre 3 tipuri de abonamente și 7 tipuri de antrenamente în funcție de obiectivele tale de sănătate — slăbire / rezistență, definire și tonifiere musculară / forță musculară, divertisment / stare de bine. Poți să urmezi planurile de antrenament sugerate sau să-ți alegi antrenamentul care te atrage în orice moment.

Pentru cine sunt potrivite antrenamentele
de indoor cycling?

Aceste tipuri de antrenamente de indoor cycling sunt potrivite pentru toate vârstele și condițiile fizice (cu excepția celor în care medicul oferă alte recomandări). Singura limitare este cea cu privire la înălțimea minimă de 140 cm, pentru a putea ajunge la pedale.

Ceea ce remarc în comunitatea deja formată este perseverența și dorința continuă a cursanților de a face mișcare în mod organizat. Scopul pentru care am gândit acest concept este pentru a crește performanța individuală, tonusul și starea de bine a participanților. Pe lângă acestea, există enorm de multe alte beneficii ale practicării ciclismului de interior, precum:

Este o formă de antrenament deloc agresivă cu articulațiile și coloana vertebrală.

Îmbunătățește mobilitatea, echilibrul și stabilitatea corpului.

Ajută la tonificarea și definirea musculaturii.

Contribuie la arderea grăsimilor și carbohidraților în exces.

Asigură o mai rapidă revenire și refacere dupa boală sau accidentări.

Susține și îmbunătățește sănătatea sistemului imunitar, cardiovascular și a celui respirator.

Previne și ameliorează supraponderabilitatea, bolile cardiovasculare, articulare și diabetul.

Poate fi o formă de antrenament pentru competiții de ciclism de exterior, alergare sau înot, atunci când condițiile meteo nu-ți permit să te antrenezi afară.

Dacă ai curiozități despre pedalat și Pedalas, te invit să consulți secțiunea de Întrebări frecvente. Dacă nu îți regăsești în listă întrebarea, poți să îmi scrii, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Antrenament de ciclism pentru oricine, de oriunde!

Dacă ai ajuns aici, probabil avem câteva lucruri în comun: dorința de a fi mai buni, mai fit, mai plini de energie și mulțumire de sine. În ciuda tuturor provocărilor și a izolării la domiciliu, am învățat că platformele online ne pot oferi mijloace friendly prin care să ne începem activitatea sportivă sau să o continuăm. În plus, aceste instrumente online ne-au facilitat atingerea unui obiectiv comun în afara sălii de antrenament: formarea unei comunități pentru iubitorii de sport online.

În calitate de instructor de Schwinn Indoor Cycling certificat internațional, m-am aliniat trendului. Astfel, am inițiat proiectul online Pedalas.ro, în jurul căruia o comunicate globală online de oameni dornici de mișcare se adună!

Așadar, simultan cu clasele în format fizic de ciclism indoor pe care le desfășurăm împreună la sală, ne putem întâlni oricând, oriunde am fi.   

Un program organizat și adaptat nevoilor tale

Antrenamentul de indoor cycling îți poate aduce motivație și stare de bine pentru viața ta de zi cu zi. Desigur, asta implică un mix de respect, performanță, pasiune, încredere și responsabilitate pe care le poți găsi în comunitatea Pedalas.

Te aștept cu soluții complete de antrenament atât fizic, cât și online, bazate pe un program orientat către rezultate și performanță.

Nu știi care e cel mai potrivit antrenament pentru tine? 

Scrie-mi și hai să-l identificăm împreună!

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie mai departe.​

Post Views: 0
error: Content is protected !!